Menu Imprezowe

PRZYKŁADOWE MENU IMPREZOWE

Zupa + II danie + 2 -3 surówki lub kapusta zasmażana
(dania obiadowe od 20-30zł/osoby)

  • rosół z makaronem, mięso do wyboru: filet w sezamie, de volaille, filet w ziołach, kotlet schabowy, surówki, ziemniaki lub kluski lub inny dodatek zamiennie (20 zł);
  • zupa do wyboru (rosół lub zupa krem), mięso do wyboru: polędwiczki wieprzowe w sosie grzybowym, rolada wołowa lub ze schabu, golonko, schab faszerowany (pieczarki, papryka, ser żółty), pstrąg, łosoś, surówki, kluski, ziemniaki lub inny dodatek zamiennie (25 zł);
  • zupa do wyboru, 3 rodzaje mięs gorących podawanych na paterach (np. na 20 osób: rolada ze schabu 20 szt, fileciki w sezamie 20 szt, polędwiczki wieprzowe 20 szt), surówki do wyboru, ziemniaki lub kluski lub inny dodatek zamiennie (30 zł).


Zimna płyta 40zł /osoby

  • patery łączone (mięsa przez nas pieczone, kabanosy, pasztety, sery itp.);
  • 2 sałatki do wyboru (jarzynowa, grecka, z tortelinii, z selera i szynki drobiowej, z grillowanym kurczakiem, brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym, sałatka gyros);
  • śledzie 2 rodzaje (np. w oleju, w śmietanie, po kaszubsku);
  • szynka z kremem chrzanowym w galarecie;
  • tymbaliki;
  • koreczki serowo-warzywne;
  • babeczki z łososiem (lub z salami) lub rolada szpinakowa z łososiem;
  • jaja faszerowane;
  • pieczywo;
  • smalec swojski, ogórki lub pikle.


Gorąca kolacja „jednogarnkowa" 8 zł/osoby

  • Beouf Strogonoff;
  • bogracz;
  • barszcz z krokietem lub pasztecikiem francuskim (mięsnym lub szpinakowym lub z kapusta i grzybami);
  • żurek staropolski z kiełbasa i jajkiem;
  • flaki normalne lub drobiowo-warzywne.


Gorąca kolacja II danie 20zł/osoby

  • filet panierowany, frytki, surówka;
  • filet z grilla lub szaszłyk, ryż, warzywa gotowane.


Napoje gorące 5 zł/osoby

  • kawa, herbata z dodatkami.


Napoje zimne - podawane w dzbankach 5 zł/osoby

  • woda;
  • soki.


Ciasta 2 rodzaje 8 zł/osoby

  • np. sernik, jabłecznik.

Partnerzy: